Tacksamt PR-uppdrag för våra hjärtan, nu kan vi mäta det mest värdefulla i hemmiljö

  • Nästa generations blodtrycksmätare handled, 1099 kr
  • Nästa generations blodtrycksmätare överarm, 1699 kr
  • Gratis appen Healthy Heart appen från Braun som synkar värden från mätningarna automatiskt


Att få jobba med PR kring det mest värdefulla vi kan mäta, våra hjärtan, det värmer mitt hjärta. Titta på länken med info från Hjärt-Lungfonden så ser du hur komplexa våra hjärtan är. Hjärtat pumpar blodet genom vår kropp, till och från hjärtat. Det är som en fabrik, som pågår 24/7, i bästa fall, om inte blodtrycket blir för högt.

Jag hjälper Braun Health Care sprida nästa generationens blodtrycksmätare för hemmabruk, som kan göra det möjligt för många att få koll på sin hjärthälsa: Få grönt ljus för ditt hjärta, heter deras kampanj. Om vi får koll på blodtrycket, kan många ändra sin livsstil i tid och få en bättre hjärthälsa. 

Högt blodtryck är symptomfritt och riskfyllt. Och det går ner i åldrarna 35 år mht livsstilen vi lever idag. Det är ingen "ålderdomsfråga" enbart, längre.

Hjärt-Lungfonden och Braun samarbetar även genom att sprida kunskap om detta värdefulla ämne.

Att tracka sina steg, kolla pulsen och vikten är bra, men att mäta det mest värdefulla, hur hjärtat mår, det är det vi behöver få koll på.

63% av Europas vuxna befolkning mäter aldrig eller enstaka gång sitt blodtryck. Källa: studie gjord på 3000 personer genom 3GEM Reserach och Insight i Europa, 2018.

Pressmaterial finns i inlägget innan ang lanseringen Få grönt ljus från Braun. Eller kontakta mig: carina@guregroup.se för material, livsstils tips från Healthy Heart Europa expertis panel mm för bästa blodtryckets miljö, för bästa hjärthälsa. 

Att få koll i tid, kan göra att vi kan undvika Stroke- hjärt-/kärlsjukdomar, hjärtattack som kan sluta illa och ge långvariga besvär. Och livsstilen kan justeras i små steg, diet, träning, sömnt, stress, glädje, vilket kan göra att vårt blodtryck kan ge våra hjärtan den bästa miljön, om vi får koll på blodtrycket.

Uttalande från Europas Braun Healthy Heart exptertpanel: det bör bli lika vanligt att få koll på vad blodtryck är och mäta i skolorna som vad kunskapen är om 5 frukter, 5 grönsaker är för barn idag. 

Titta på länken från Hjärt-Lungfonden, där ser du hur våra hjärtan ser ut, som vi behöver värna om, i tid.

Var rädd om dig och kom med och dela information om det mest viktiga vi har, våra hjärtan. Världshjärtedagen är snart, den 29 september. 


Årets julklapp borde vara nästa generationens blodtrycksmätare för överarm och handled från Braun Health Care - stor omtanke och kärlek till våra nära och kära.

Mätarna säljs just nu via apotekethjartat.se och snart på Elgiganten i butik och elgiganten.se 

Att få jobba med PR kring detta värdefulla ämne, är som sagt kärlek för livet, från jorden upp till månen, i oändlighet.

Välkommen att sprida kunskap till svenska folket, kanske vill ni skapa en tävling med dom nya produkterna från Braun för att sprida hur värdefullt det är att ha koll på blodtrycket, för att hjärtat ska må bäst, se pressmaterialet bifogat (läven änkat i det tidigare blogginlägget ang Braun) Eller kontakta mig carina@guregroupse 0739-282005

#greenlightheart #braunhealthcare #iCheck7 #ActivScan9 #blodtrycksmätare #hälsa #livsstil 

 

 


Läs om: Såhär fungerar våra hjärtan, blodtrycket får vi koll på genom att mäta det med Brauns nästa generations blodtrycksmätare »
Info: Brauns hemsida nästa generations blodtrycksmätare se film livsstilstips mm »