Budskap kan spridas mer - 2019 Instagramguide för hashtagsHur kan budskap sprida sig mer, för det är ju det som är tanken när någon lägger upp en textsnutt och en bild på Instagram. Ja eller för den delen på andra sociala plattformar också.

Det går att få upp synligheten om man använder hashtags och även populära hashtags där folk letar och följer dessa hashtags. Läs artikeln om orden som kan göra skillnad mm under 2019.

Sen är det ju verkligen inte bara hashtags som gör skillnad, utan vad man sprider för budskap i text och bild. En plan under några månader framåt, på vad som ska spridas gör det enklare och det går enklare att följa upp mål. 

Klicka på länken för mer läsning och bra tips på hur man gör på Instagram.

Och kom ihåg, man behöver ej finnas på alla sociala plattformar. Bättre att fokusera på där målgruppen finns. Tiden ni har är värdefull på andra ställen också, om du ej är en influencer och lever på plattformarna.

Skulle ditt företag önska hjälp med sociala medier, planer, bilder, idéer, hur man gör för att marknadsföra sig, få hjälp med synlighet genom köpt eller icke köpt utrymme. Testa göra en film för att se skillnaden på antal "likes". Det är även lärorikt att testa olika budskap. Till er hjälp finns kreatörer, digitala specialister som kan detta genom Gure Groups kontakter.

Varmt välkommen!
Carina Gure, kreativ projektledare för Gure Group AB 
carina@guregroup.se 0739-282005


Ultimata guiden för Instagram hashtags 2019 även guide hur gör man »