Social disciplin kan låta tristSOCIAL DISCIPLIN GER MER
 
I min almanacka har jag ställt in daglig tid för social aktivitet.
Det poppar upp: Social tid: då trendspanas, skrivs inlägg, läses nyheter/inlägg, tittas på filmklipp etc.
 
Genom att ha popuptiden får jag en bra struktur, mindre avbrott i mina projekt. Jag kan fokusera på det som är mest lönsamt, mina kollegor, kunder & prospektering.
 
Kanske en popup kan hjälpa dig & ditt företag i er sociala djungel?
 
Om du istället t ex kan fokusera mer på reklam-/kommunikation i ditt företag & behöver hjälp med t ex varumärkesfrågor, grafisk profil, kreativa ideer, story till företagsfilm, case, texter, buskap, design, koncept, mässor, upphandling tryck, webb, fotograf eller hyra in en marknadschef tillfälligt mm Ring mig Carina Gure 0739-282005 el carina@guregroup.se så löser jag din utmaning.
 
 
Ps bilden är från dagens utekontor på Orangeriet Bergianska, värt ett besök!
 
#GGInside2015 #guregroup #kommunikation #reklam #design #socialamedier #strategi