Braun lanserar nästa generations blodtrycksmätare genom Gure Group

  • iCheck7 för handled, 1099 kr. Grönt till rött ljus visar tydligt hur hjärtat mår
  • ActivScan9 för överarm 1699 kr. Har du koll på hur ditt blodtryck ser ut?
  • Mätningarna synkroniseras med (gratis) Braun Healthy Heart Appen. Här kan man få koll över tid hur hjärtat eg mår. Och livsstilen kan ändras till förmån för hjärtat.


Här ser du ett utdrag från ett pressmaterial som Braun har tagit fram.
PR-uppdraget består bl a i att få medier, inlfuencers, bloggare att lyfta fram nästa generations blodtrycksmätare för hemmet. Att få redan hälsosamma människor och övriga att få koll på sitt blodtryck, som hänger ihop med hjärthälsan = hur hjärtat mår. Vår livsstil idag gör att fokus på hjärthälsan borde vara något naturligt att ha koll på för många. Läs nedan.

Idag lanserades även hela pressreleasen med filmer, ny research, expertistips på bl a Dagens Industri: 

https://www.di.se/pressreleaser/2018/8/30/braun-lanserar-fa-gront-ljus-for-ditt-hjarta-nasta-generations-blodtrycksmatare-for-hemmabruk/

Brauns webbplats https://se.braunbloodpressuremonitors.com/

 

#GreenLightHeart #braun #blodtryck #hjärthälsa #livsstil

FÅ GRÖNT LJUS FÖR DITT HJÄRTA!

Trots hälsoriskerna som är förenade med högt blodtryck visar ny forskning att de flesta har dålig koll på sitt blodtryck. Över halva Europas befolkning, 63 procent, kontrollerar aldrig eller endast ibland sitt blodtryck enligt en studie gjord av Braun[1].

 

Idag söker vi alltmer information om vår hälsa med hjälp av hemteknologi. Allt från kalorier och vikt till stegräkning. Men blodtrycksmätning är något vi ofta missar, även om det kan vara en av de viktigaste hälsoparametrarna. Högt blodtryck förblir ofta oupptäckt om man inte besöker en vårdinrättning och om det inte behandlas kan det leda till allvarliga hälsoproblem som hjärtattack, stroke och njursvikt. Om det däremot upptäcks tidigt kan enkla livsstilsförändringar göra stor skillnad för att sänka blodtrycket. Genom regelbunden mätning kan man upptäcka vad som utlöser ett högt blodtryck och därigenom vidta enkla åtgärder för att förbättra hjärthälsan och det totala välbefinnandet.

 

Ett balanserat blodtryck är ett tecken på en hälsosam kropp, och att hålla koll på det ska vara enkelt. Med Brauns nya generation blodtrycksmätare – ActivScan™ 9 och iCheck® 7 – har det nu blivit mycket enklare. Brauns senaste teknik erbjuder smarta, bekväma och intuitiva avläsningar som är lättförståeliga och gör det enkelt att göra blodtrycksmätning till en daglig rutin.


Brauns design gör det enkelt att få en bild av sin hjärthälsa. Blodtrycksmätarna tyder på ett smart sätt dina värden och hjälper dig att följa dina framsteg över tid genom lättförståeliga diagram och färgkurvor.  Det är sedan enkelt att synkronisera resultaten i Brauns app Healthy Heart. I appen kan man också enkelt lägga in ytterligare livsstilsfaktorer som har betydelse för hjärthälsan.  Mätningen med Brauns blodtrycksenhet är så enkel att den kan motivera dig att hantera och kontrollera den egna hjärthälsan och få grönt ljus för ditt hjärta.

 

[1] Studie med 3 000 vuxna personer över hela Europa utförd av 3GEM Research and Insights på uppdrag av Braun, 2018

PR kontakt:
För mer pressmaterial se nedan, tävlingar, fler bilder med kartong, innehåll finns också att tillgå.
  
Var med och sprid värdefull information till förmån för svenska folkets hjärthälsa!

Varmt välkommen att kontakta mig:
Carina Gure carina@guregroup.se 0739-282005

 

PS Årets julklapp till dina nära och kära kanske?