Referenser

Kastell Advokatbyrå, topprankad byrå

"Gure Group genomför sina uppdrag med högsta kvalitet och 
perfektion, med en service som den stora byrån många gånger saknar.
I Gure Groups nätverk finns alltid rätt person att tillgå. Vi har bl a fått hjälp med att starta Kastell: Gure Group tog fram vår identitet med ny logo, grafisk profil som nu applicerats på webben, i kampanjer, på PR-material mm. Gure Group ger oss all den hjälp vi önskar. Jag har stort förtroende för Carina och hennes medarbetare och leverantörer."  

-Kent Karlsson, en av grundarna till Kastell Advokatbyrå.

 

Millimeter Arkitekter

"Gure Group arbetar mycket professionellt med stor kunskap och inlevelse i uppdragen. Tydlig i kommunikation i allt från kostnader till att leverera i tid, samt har ett stort kontaktnät av underkonsulter och leverantörer."

-Mikael Liljefors, Arkitekt / CEO at Millimeter Arkitekter AB


Westmark Information AB

"I have worked with Carina in various projects where the client needs a broad spectrum of communication skills. She is an enthusiastic and inspiring team player and I definitely enjoy cooperating with her."

-Mikael Westmark - CEO Communication consultants, PR, media training, editorial service

 

ABF Stockholm

"Jag är oerhört glad över att ha Carina i mitt nätverk och över att ha jobbat ihop. Som produktions/projektledare är Carina inspirerande och målmedveten: med stort engagemang och ett brinnande hjärta för marknadskommunikation skapar Carina lösningar som möter kundens behov. Som copywriter uppskattar jag Carinas förmåga att förmedla kundens önskemål och stora hängivenhet inför uppdraget."

-Katarina Gold, Kommunikationsstrateg på ABF Stockholm


Hur kan Gure Group hjälpa dig?

Utmärkande för Gure Group är vår förmåga att snabbt kunna agera och ta fram idé-inspirerad affärskommunikation som är resultatgenererande och aktuell. Inget uppdrag är för stort eller för litet - i nätverkets styrka ligger flexibilitet och behovsanpassad metodik.

 

Top