Hög tid att fixa julklappar till anställda, stressa mindre, vi löser det mestaHej, 

trevligt att du hälsar på.

Jag är en reklam-/kommunkationsprojektledare och ägare av denna reklam- & kommunikationsbyrå sedan 10 år. Vi består av ett 50-tal frilansare vilka jag handplockar utifrån kundernas specifika behov. Till det finns ett brett spektra av leverantörer som hjälper kunder nå sina mål.


Vi har högt till tak och jobbar miljömässigt över nätet, sitter i lounger, eller hos varandra, det finns inget gemensamt kontor. Vi möts när det finns specifika behov. Allt är annars precis lika som en de stora byråerna, vilka vi kommer ifrån.

Alla som jobbar med Gure Group går under Gure Groups varumärke.
Jag är både reklambyråprojektledare/produktionsledare vilket kan ge en smidighet i kundens vardag. Ibland jobbar en copy direkt med kund, men under vårt tak.


Vi är strateger, idéskapare, produktionsmakare, designers, reklambyråprojektledare,  copywriters, arkitekter/inredare/byggare (läs mer om det nedan)
Vi jobbar inom alla olika kanaler och medier. 


JUST NU ERBJUDS JULKLAPPS- & PRODUTKONSHJÄLP

Det närmar sig juletid och vi avlastar företag genom att komma upp med idéer på julklappar till att köpa in, slå in, ta fram egentillverkade/tryckta julkort, rimtjänst finns också. Vi kan rycka in om det ligger saker på ditt kontorsbord som du ej vill eller kan produceras själv. T ex tvättar mina briljant copywriters texter av olika slag och formgivare lyfter fram budskap attraktivt.
 

Punktstöd finns även att hyra

Vi är vana att sitta med i styrelserum till att prata med marknadschefer/projektledare hos företag som stöd. Jag som byråprojektledare hyr även ut mig som "tillfällig" marknadschef, stöd till inhouse, på event, mässor, för att lyfta olika delar om det önskas, om personal blir sjuka, eller stressen blir för hård. Då och då kan man även använda min kunskap till att hyra mig ngn dag i veckan.

Enkelt och smidigt är det att jobba med oss, jag vet som jobbat på Internationella Ogilvy till nationella byråer, det kan bli byråkrati, i onödan, som kunden får betala.
 

Vi hjälper företag få fram sitt varumärke

Ofta handlar det om en känsla som saknas. Vi skapar känslan genom texter, färger, design utifrån den grafiska profiler/eller så skapar vi en; som ska hålla samman företagens profil, över tid. Vi förpackar företag-/org. affärsområden tydligare, lyfter fram företagets historia/skapar början av en historia, till att ta fram cases, kampanjer, koncept.


Arkitekter/inredare lyfter även fram varumärket i lokalerna

Vi tar ut varumärket ända in i lokaler/kontor/butik/hotel/restaurang genom våra samarbetspartner/arkitekter/inredare/byggare.

Nyligen har vi t ex hjälpt ett gäng briljanta advokater hos Walhton Advokater att få till ett varumärke från grunden, med texter/erbjudabde/vad man står för, till ny logo, typsnitt, färger, bilder. Varumärket smyckar bl a en webbplats http://www.walthon.se/, kontorsmaterial mm och deras kontor signalerar varumärket ända ut i tyger och färgerna vi tagit fram upplevs härligt på kontoret genom våran arkitektkontakt/inredare som lyfte fram interiört varumärket.


Produktionsbyrådelen

Vi vill vara ett stöd för företag, i det stora eller i det lilla.
Det lilla kan handla om att ta fram ett par klistermärken till ett par klientväskor (nog så viktigt att se fin ut i en förhandling), till en roll-up för att stärka ngt vid ett event, till att fota om personal, lokaler till produkter. En inbjudan, nyhetsbrev, säljmaterial..

Att en liten detalj som en entréskylt, eller att det finns en fin WC skylt, så folk ej är påväg in i städskrubben:-), kan göra stor skillnad. Eller till att få fram budskapet i en PPT eller i en företagsfilm. Reklamfilm skapar vi t ex med hjälp av filmare/fotografer som bl a gör välkända resebyråfilmer. Vi är vana att se över och förflytta ett varumärke i dess riktning, som företagets affärsplan berättar om. 


Nischade inom

Advokatbyråer, arkitekter, restaurang-/hotell, verkstadsindustri, fitness/spa, bokproduktion & snabbrörliga konsumentprodukter, utställningar, bank/försäkring/bildindustrin. Utmaningen liten som stor är lika viktig för oss.

Affärsplanstänk och branschkunskap finns inom de flesta branscher. 

 

Allt under ett tak

Jag projektleder och håller samman medarbetare, leverantörer, kundens jobb under ett och samma tak. Strävar efter att göra det med varm hand, leveranser av hög kvalitet, i tid inom budget.


Service ska helst kännas

Tänker på Grand Hotel som ger den där extra servicen, igår fick vi det där leendet, den känslan vill vi även eftersträva här, våra kunder ska också få känna den känslan.


En bredd finns av leverantörer som vi håller samman

t ex radio, film, tryckerier, fotografer, bildleverantörer, presentreklamföretag, pärm-/inbundna blocktillverkare, kassar, boktryckare, ställ bara fråga, vi löser det mesta.

 

BRAUN valde även Gure Group som deras PR-kontakt

Jag tacksam över att vara Sveriges PR-kontakt för välkända varumärket Braun Health Care som just lanserat nästa generationens blodtrycksmätare i Sverige som kan göra skillnad för många människor, i tid. 
https://se.braunbloodpressuremonitors.com/

Press 
Är du media, influenser, press och vill sprida info: kontakta mig och här finns en del pressmaterial http://news.cision.com/se/braun)
 

TIPS: årets mest omtänksamma & värdefulla julklapp under granen 2018 
Få grönt ljus för ditt och dina nära käras hjärtani tid. Högt blodtryck är symptomfritt och går ner i 35-40 årsåldern mht vår livsstil idag. 63% mäter aldrig det mest värdefulla, hur blodtrycket är, för att få reda på hur hjärtat mår, eg. Livsstilsändringar kan göras, om man får koll i tid. (30 000 dör av stroke varje år och lika många av hjärtattack/hjärtkärlsjukdomar i Sverige mht detta, Hjärt-Lungfonden) 
Blodtrycksmätaren för Handled #iCheck7 1099 kr och överarm #ActivScan9 1699 kr sälj bl a via http://http://apotekethjartat.se  http://elgiganten.se i butik hos Elgiganten snart på Apotekets hyllor mf l  Tillhörande Braun App Healthy Heart finns gratis att ladda hem via Appstore mm synkar automatiskt över tid.

#åretsjulklapp #blodtrycksmätare #förhemmabruk

 

VÄLKOMMEN!

Carina Gure carina@guregroup.se 0739-282005

Ps räknade just ut att jag har sparat in 20 800 timmar under 10 år, 40h per månad, genom att arbeta flexibelt som jag kunnat göra, utan att ta mig till ett kontor, i rusningstrafik. Små detaljer gör stor skillnad på miljön och i vardagen. Ett av mina starka mål med min start var att få mer än 50% med min son efter skiljsmässan och att få livspusslet att fungera. Tacksam ensamstående egenföretagare, som även kämpar hårt med businessen, då och då! Idag är älskade sonen en 18 årig, vuxen man och vi har tankat närhet och kärlek under åren. Och nu tar jag möten på eftermiddagar också:-).