GOD JUL och STOR GLÄDJE!Hej mitt i jobb & julfix!

Det finns så mycket vackert som omsluter oss, fina ord som värmer, bilder som greppar tag i oss, musik som omfamnar våra känslor, vackra djur i vår fina natur, härliga möbler, fina hjärtan, möten, vacker arkitektur...även kalla saker kan vara fina. Som en morgon när frosten lagt sig i en fantastisk formation av fjädrar över framrutan på bilen, då vill i vart fall inte jag skrapa rutan direkt.

Det är detaljerna som gör skillnad.

Jag försöker leva efter den tanken i mitt företag, att lyssna in, lyfta fram detaljerna som gör skillnad, skillnad i känsla, uttryck och i resultat. Jag älskar att ge våra kunder högsta service, att skapa skönt "floow" i jobben vi gör tillsammans, det är en briljant känsla (ibland får vi hjälpas åt, lite extra). Alla vi som jobbar tillsammans i projekt; kunder, kollegor, leverantörer strävar oftast efter ett gemensamt mål, att få ett briljant resultat, det är GLÄDJE. Oavsett vad; koncept, grafisk profil, eller en video, en text, logo, broschyr, banner mm ska jobbet vi gör göra skillnad för kunderna. När vi uppnår briljanta resultat, sprids GLÄDJE hos inblandade, det gör gott i en reklamkvinnans själ.

Under 2017 kommer jag med mina kollegor fortsätta hjälpa våra kunder, nya kunder med kommunikation, som greppar tag om hjärnor och hjärtan, oavsett om det är en signatur i mejlen eller en varumärkes-förflyttning. Jag ser också fram emot att få jobba vidare med mina briljanta kollegor och nya förmågor. Vi ska hjälpa våra kunder att stå starka i framtiden och känna GLÄDJE.

Varmt tack till alla briljanta medarbetare, kunder, vänner och leverantörer jag fått äran att träffa och jobba med under 2016, tack snälla för den GLÄDJEN.

Kram & ha det bäst!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
Carina Gure, ägare
0739-282005
carina@guregroup.se
guregroup.se