Förenkla dina korrektur i en pdf och få hjälpAtt göra korrektur i en PDF, hitta fram till ikonerna mm kan vara knepigt, rent av tråkigt för en del. Behöver du kunna mer, kika in på filmlänken nedan.

Korrektur kommer som sagt efter det någon har skrivit, eller designat mm.
I skrivande stund kom ett "tvättjobb" in på just en text i ett nyhetsbrev. Kunden har fått in all fakta, skrivit fint, men saknar touchen i meningar, ordning mm: vi bearbetar texter, ser till att meningar och rubriker får en extra touch, vilket kan fälla eller sätta den proffsiga bilden av ett företag. Ord är enkla att hantera som enstaka, att sätta ihop dessa till meningar, är inte alltid det enklaste. Copywriters kan svaren på den gåtan.

Behöver ni ta fram annat än texter, kan vi hjälpa till med reklamenheter, kampanjer, skapa kundcase, se över varumärket, ta fram videos, storformat som är rörligt på fasader, content, vägledning/innehålle till företagspoddar, se över vad och hur bli mer synliga i sociala medier, plåta nya bilder, upphandla tryck, ta fram story till radioreklam, mässmaterial mm finns vi här, inget är svårt för oss, kontakterna finns här. Jag projektleder med varm hand, ser till att röda tråden i varumärket hålls kvar, att tider och budget hålls.

Vet du om att ni även kan hyra in en driven kreativ projektledare till er marknadsavdelning, eller om det saknas en marknadschef, jag ger stöd och vägledning. Jag kan även hantera det som ev ska tas fram, genom mina briljanta frilansande kollegor. Hyr även ut mig någon dag per vecka, eller vid toppar, när någon blir sjuk: carina@gure group.se
0739-282005 Med ett 50 tal frilansande kollegor.              

#guregroup #strategi #kommunikation #design