Highlights lanserar ny känsla i nya texter, design och webbsidaHighlights, ett professionellt utbildningsföretag inom service, försäljning och ledarskap. De skräddarsyr utbildningar till några av Sveriges främsta företag. Highlights kom till oss och önskade hjälp med nytt utseende/känsla i företaget, man önskade en ny logotyp, grafiskt manér, bildspråk, en ny grafisk profil. Nya mejlsignaturer, visitkort är framtaget och produktblad, presentationsmaterial, case jobbas vidare med av kund och genom oss framöver. Allt ska få en röd tråd, i det nya.

Jobbet ovan ledde oss vidare in i Highlights budskapspaketering av deras affär. Highlights verkar över hela landet, med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. De har välkända företag som kunder som får hjälp inom deras tre spetskompetensområden: 
försäljning, ledarskap och service.

Uppdraget var först att ta reda på hur de jobbar, vi satt med på deras utbildning, lyssnade in alla mjuka och hårda värden. Vi pratade med referenser och med utbildarna, proffsen inom företaget. Detta ledde till en ny budskapspaketering och nya texter. Vi har nu lyft Highlights affär i deras budskap, till det de verkligen är idag, ett professionellt företag som erbjuder resultat och nytta för Highlights företagskunder och anställda på dessa företag. Highights: Vi tänder stjärnor. Detta har Highlights upplevt länge, men ej riktigt kunnat sätta på pränt.

Vi fotograferade medarbetarna genom en av Gure Groups precisa fotografer här i Stockholm. Vi tog fram en ny struktur på en ny responsiv hemsida med nya texter, nya bilder till webben togs fram i Gure Group Team: AD, webbdesigner, projektledare och copywriter, tillsammans med Highlights.

Vill tacka igen för förtroendet att fick vara inne i ert företags affär och hjälpa er framåt!

Varmt lycka till med era affärer hos Highlights!

På återhörande!
//Carina, Karin, Patrick, Björn, Jens och Magnus.


Kika in på nya webben »