Braun valde Carina Gure, Gure Group som PR-kontakt i Sverige för blodtrycksmätare.NYHET Ett "värdefullt" PR-uppdrag till Carina Gure hos Gure Group.

Jag har i mitt bolag guregroup.se fått äran att vara PR-ansvarig för Brauns Blodtrycksmätare. Blodtrycksmätaren som gör det enkelt att själv mäta det livsviktiga blodtrycket, det trycket som behöver vara i balans, som gör att hjärtat mår bra. Att få koll över tid, hemma/på jobb/resan med en, dessutom en riktigt vacker produkt i ny design, görs kontrollen, även med stil.

1/3 av Sveriges befolkning har högt blodtryck, 2/3 känner ej till om det har det (Hjärt-Lungfonden).

👀Högt blodtryck är svårt att känna, därav extra viktigt att ha koll på. Det går att ändra livsstilen, som gör det möjligt att få ned blodtrycket (med undantag för ev svår sjukdom mm)
Ca 60 000 dör varje år, ja varje år mht högt blodtryck, stroke, hjärt-/kärlsjukdomar (Hjärt-Lungfonden). #högtblodtryck

❤️Så dags att mäta mer än stegen du tar (vilket också är bra), utan mät regelbundet det mest värdefulla: hur ditt hjärta mår. Yngre medelålder & uppåt borde skapa koll, om du ej redan har den. (Även ner i 25-årsåldern kan det finnas högt blodtryck. Ej som folk tror, bara äldre).
Livsstilen vi lever idag påverkar vårt blodtryck, vi kan även påverka den.

👉Press/journalister/influenser: Kontakta mig om du vill vara med på den värdefulla resan i vår; att påverka svenska folket till att få koll på sitt blodtryck. Och hjälpa till med att skapa förutsättningar föra att ändra sin livsstil, eller om du eller ngn vill ställa upp med en story? Hur förändrade du din livsstil & fick ordning på ett högt blodtryck. Det kommer finnas en hel del nytt intressant material och de nya produkterna.

carina@guregroup.se 0739-282005

Mer info kommer...håll utkik! Ha det bäst där ute & ta hand om din livsstil för ditt ❤️-as skull!
Må väl!
Carina Gure
ps. tips: årets julklapp, till födelsedagar: omtanke till nära, kära, personal...?

 #guregroup #reklambyrå #pr #livsstil #braun #hälsa #fitness #blodtryck #träna #ätsunt #sömn