Nya tidens reklambyrå med arkitekter/inredare

​Vi är den nya tidens reklambyrå som kan erbjuda en kostnadseffektiv och framgångsrik kommunikation som de mer traditionella byråerna har svårt att matcha.
Vi erbjuder nu även inredningsarkitektur IDENTITET360+ som lyfter fram grafiska profilen och varumärket ända ut i kontoret, butiken, hotellet, eller i restaurangen.

Välkommen till oss!

Nyckeln ligger i vårt nätverk av fristående specialister som alla har en bakgrund från några av världens främsta reklam-/strategibyråer och arkitektkontor.

Vi är nära 50 stycken kunniga och modiga frilansande ADs, copywriters, strateger, projektledare, formgivare, fotografer, produktionsledare, sociala medier/digitala specialister, arkitekter, inredare, webbstrateger, programmerare, radiopratare, mässbyggare och filmproducenter som jobbar mot samma mål: skarpa varumärken och god kommunikation.

Varje kund får ett skräddarsytt dream-team som leds av van projektledare. Det yttersta ansvaret och överblicken has av Gure Groups grundare Carina Gure. Med sin starka branschkunskap och brinnande intresse för kundens affär, design, kommunikation, lotsar Carina det övergripande ansvaret för projekten med säker hand från uppstart till genomförande och uppföljning.

Utmärkande för Gure Group är vår förmåga att snabbt kunna agera och ta fram kommunikation som är resultatgenererande och aktuell. Inget uppdrag är för stort eller för litet - i nätverkets styrka ligger flexibilitet och behovsanpassad metodik.

Det finns en anledning till att våra kunder inte går tillbaka till det gamla sättet att köpa kommunikationstjänster: vårt framgångsrecept är kundens.​

Top