Nytt Digitalt samarbete. Analys. Synas i Google. Annonsering, driva trafik till webbsidan.Gure Group har inlett ett nytt samarbete med en briljant digital leverantör som har samma tänk som oss. 

De hjälper välkända etablerade och nyare företag att få koll på sin digitala närvaro/affär. Hur man gör på bästa sätt för att utveckla webben/synas klokt i sociala medier. Leverantören har en gedigen bredd av att jobba med digital närvaro på olika sätt; analyser av webbsidor, automation, hur företag kan få hjälp med och att finna strategiska val utifrån olika analyser. Till att att hjälpa till med att annonsera där era målgrupper finns, i sociala medier, via GoogleAdwords mm.

Hör av dig (kontaktinfo nedan i inlägget) så kopplar jag ihop dig med rätt folk.

Dessutom hjälper Gure Groups copywriters till med att skriva otimerade texter till webbsidor, i annonser, vi designar, filmar uppdrag som ska spridas också, allt efter ert behov.


Ett axplock av digital hjälp:

Annonsering i sociala medier, välja rätt, olika paket
Våra annonseringspaket för sociala medier hjälper er att marknadsföra er verksamhet på bästa möjliga sätt. Vi hjälper er inte bara att annonsera utan även med att välja rätt sociala kanaler samt hur ni ska anpassa och annonsera i dem för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi berättar gärna mer.

SEO (sökmotoroptimering) - sökordsanalys, rekommendationer:
att synas på bästa sätt på Google mm, det finns knep för det:
-Sökordsanalys, åtgärder. Vi tittar på var kunderna finns, vad de söker på etc
-Vi analyserar länkar till, från och på er hemsida. Vi ger råd kring hur ni bör arbeta med interna och externa länkar, samt er hemsidas länkstrukt

Webbstrategi för ökad synlighet
-Strategi tas fram för att synas utifrån er företags webbsida och förutsättningar

Optimering av webben
-Vi optimerar element på hemsidan te x titlar, meta-beskrivningar, bilder, texter samt övrigt innehåll. Vi hjälper er självklart genomföra alla nödvändiga ändringar.

Uppdateringar & Google
Google jobbar ständigt med att förnya sina algoritmer och vi jobbar med att möta dessa ändringar. För varje ny uppdatering granskar vi och uppdaterar er optimering så att den följer Googles senaste direktiv.

Off page optimering
För att Google snabbt och enkelt ska kunna bilda sig en uppfattning om en hemsida tar den in ”referenser” – alltså länkar. Genom att titta på länkar där andra sidor hänvisar till er så bildar sig algoritmen en uppfattning om vad er sida handlar om

Mål och rapportering
​Vi sätter upp mål tillsammans med er och följer upp med rapportering kring dessa, samt hur er hemsidas ranking ökar genom optimeringsarbetet. Vi jobbar med Google Analytics, Search Console och andra relevanta analysverktyg.

Market automation
Här hjälper vi till med hela kedjan eller delar av.

Digitala insiktstester
Få kontroll på hur digitala ni är, ett index berättar tydligt hur det ser ut i förhållande till konkurrenter mm

Det finns tydliga paket att jobba med
För bl a SEO, annonsering i sociala medier

En kontaktperson underlättar
Ni får en kontaktperson som är knuten till ert konto. Er personliga kontakt sköter alltid ert konto och kan svara på alla frågor kring SEO och optimering. Ni får även hjälp med åtgärderna på er hemsida.

Intresserad? Ring eller sänd mig ett mejl: carina@guregroup.se om du har något du önskar hjälp med, så kopplar jag ihop er med rätt digital person:

Varmt välkomna hit!
Ha det bäst!
Carina Gure 0739-282005