Core business och briljanta kollegor gör det möjligtTisdagen går mot sitt slut, vill berätta ngt av vad vi gjort idag och vad vi kan göra för våra kunder.

Anna sitter nu på tåget och jobbar med strukturtankar. Själv står jag vid mitt ståbord, har min älskade son ledig från skolan i min närhet och funderar över det vi gör och kan göra för våra kunder. Fotografer och filmare är ute på uppdrag, dags för oss alla att avsluta dagen.

Fick en fråga från ett arkitektkontor om vi kan kan justera deras webbplats för en mer sökoptimerad sajt, design, texter, offertarbete pågår mm.

-Att få äran att hjälpa företag med deras tydlighet, visuella blick, skapar energi i våra hjärnor här, kreativiteten vi lever av.

-Tack vare "hjärnbredden" som finns hos mina briljanta medarbetare och erfarenheten dom besitter från olika branscher kan t ex arkitektföretag, advokatbyråer, möbel-,inrednings-,mjukvaru-,teknik-,distributions-/utbildningsföretag, pensionärsförbund, restauranger, flygbolag, mm kan kunderna få exakt den hjälp dom behöver.

--Företagen får bl a hjälp med identitet/design/profilering, förtydligande av tjänster och produkter oavsett om det är nyhetsbrev/texttvätt, utskickshantering, webb, en designad papperskasse, profilprodukter eller kartong till en produkt, foto/filmning i 360 grader med digitala informativa lösningar för att visualisera t ex "icke etablerade fastigheter" mm.--

-En ny produkt kan även behöva bli mer synlig. Det går ju som bekant rätt fort att dissa eller hissa i den digitala värden. Vi kan skapa 2/3-D animeringar som tar för sig. Smarta digitala lösningar med kopplingar från bilder till mer information mm

-Hur bli mer synlig med sin kommunikation på sociala medier?

-Varje gång jag får frågor om kommunikation av professionella kunder/människor, som är bäst på sin affär, känner vi stor tacksamhet.

-Vi vägleder även en koncerns svenska och internationella bolag, för att dom ska kunna fokusera sin tid på det dom är bäst på, deras core business. I skrivande stund fick jag en fråga från ett företag i Finland; design och hantering av nyhetsutskick, webbfix mm

-Känner du också någon som behöver hjälp att fokusera på sin core business mer? Bara att tipsa om nätverksreklambbyrån som anpassar sig efter kundernas behov. Tackar!

Ha en härlig kväll och en vacker Luciamorgon!

/Carina Gure, carina@guregroup.se 0739282005