God Jul med årets Julmix 2017 by Carina Gure on SpotifyEn önskan om en fridfull jul och ett sprakande nyår till dig!

Står vid ståbordet och sammanfattar mina tankar. Det finns en tanke som kommer fram starkare.

Jag är en vän av omtanke, vill ge högsta service, till mina briljanta kunder.  
Att skapa bästa teamet för kundernas bästa, att ge bästa förutsättningar för mina medarbetare. Att ge medarbetarna bästa förutsättningar där de får göra det dem brinner för, i sina hjärtan. Jag har en önskan om att de som jobbar med oss ska få känna sig glada, varje dag i våra projekt. Om vi tillsammans lyfter varandra kan alla få känna sig värdefulla, då växer vi tillsammans. 

God Jul & Gott Nytt År!
Vi hörs och ses 2018!

Julkramar & Ha Det Bäst!

/Carina Gure

ps klicka på länken så kan du ta min utvalda Jullista som ligger på Spotify
 

 


Här får du en nyligen gjord Julmix från mig Carina Gure. »