Nu när våren är här kan livsstilen ändras till hjärtats bättre.

  • Blodtrycksmätare för arm och finns även för handled.


God förmiddag dagen! 
Dags för ett värdefullt PR jobb för #Braun och deras blodtrycksmätare för hemmabruk. Har du ett högt eller lågt blodtryck? Ner i 25 årsåldern finns nu högt blodtryck pga livsstilen vi lever. En ändrad livsstil (te x mindre salt, mer sundare leverne, motionera mer..) påverkar blodtrycket till en förbättring. 1.8 milj i Sverige har högt blodtryck. 1 av 3 känner till att de har det. 30 000 dör av Stroke & 30 000 av hjärt-/kärlsjukdomar hjärtinfarkter per år i Sverige, med anledning av för högt blodtryck. (Hjärt-Lungfonden) Det är svårt att upptäcka högt blodtryck då högt blodtryck är ca 99% symptomfritt. Googla braunbloodpressure Braun Blodtrycksmätare säljs på de flesta elkedjor på nätet & snart på Apotek. Pris 399-899kr en rätt billig produkt för att få koll på hur ens hjärta mår, det som ger oss liv.

Är du hälsobloggare, media & vill skriva om det värdefulla ämnet & produkten som ger koll över tid i hemmet, ha den med i tävlingar, på events om hälsa, välkommen:
Presskontakt Braun blodtrycksmätare & febertermometrar: carina@guregroup.se 0739-282005 #guregroup #strategi #kommunikation #design #blodtryck #hälsa #livsstil #högtblodtryck 

 


Se hur enkel blodtrycksmätaren är att hantera. »