Highlights har ökad trafik till webbplatsen genom varumärkesförflyttning

  • Artikel i Driva Eget


Utbildningsföretaget Highlights anlitade Gure Group för att få ett tydligare varumärke. Det var viktigt för Highlights att hitta en kostnadseffektiv lösning. Ett bolag i deras storlek kan ej lägga en halv miljon på en grafisk profil. 

Highlights ville få en modernare look, bli enklare att förstå och skapa en varumärkesplattform som lyfte fram deras erbjudande tydligare på webben.

Highlights anlitade Carina Gure på Gure Group som satte samman ett anpassat team: copy, AD/designer, projektledare som jobbade igenom hela processen med kunden. Vi samarbetade med kundens webbkontakt som fick strukturen, underlag från den nya grafiska profilen som blev en utkomst av varumärkesjobbet, vad Highlights erbjudande/riktning skulle stå för. 

Att kommunicare tydligare genom en grafisk profil och texter som enkelt beskriver vad företaget erbjuder, gör skillnad.

Bra foton satsade kunden på, samt plåtade personalen samtidigt, vilket sammantaget lyfte deras helhet från tidigare känsla.

Genom ändringen har Highligts fått fler besökare på sin webbplats, och intäkterna påverkas i förlängningen genom ett tydligare varumärke.

"En bra plattform och grafisk profil ska vara enkel och tydlig, men inte begränsa affärsmöjligheterna".

"Att arbeta fram ett manér som skulle kännas bra, var en viktig process i sig för Highlihgts."

Att få läsa om sina kunders nöjdhet, det värmer.

Tack snälla för att vi fick förtroendet att vara en del av er inre resa av varumäket, som gjorde att vi kunde förpacka ert förflyttade varumärke, både budskapsmässigt, i manifest/plattform/texter och den grafiska profilen med nya logotypen, färger, typsnitt, bilder och mer luft i helheten, som ledde er fram till er nya webbplats och enhetliga trycksaker.

Det är bl a detta som gör att jag, mina kollegor går upp varje dag, för att göra skillnad för någon.

Ha det bäst och välkommen om ditt företag också behöver en "make over" 1.0, 2.0 eller 3.0.

//Carina Gure, carina@guregroup.se 0739-282005