Att tydliggöra

  • Vilket avtryck du lämnar efter dig, gör skillnad.


Jag satt och pratade med två vänner i helgen om högt och lågt. Vi pratade bl a om vad som kan göra skillnad. Att ett företag "stuvar" om i sin kommunikation, kan göra hela skillnaden, varför någon köper av just det bolaget, eller väljer ett annat. Att tydliggöra det företag håller på med, eller vad man privat vill göra av sitt liv, är inte alltid det enklaste. Tankar kommer och går, medans vi kanske inte fångar upp tankarna som behöver förvandlas till mål, delmål för att få en förändring. Oftast handlar det om att bara bestämma sig, vilket även det kan vara knepigt. Det gäller att skapa den rätta tanken, för att kunna synliggöra den.
Vi hjälper bl a företag me att just bli mer tydliga, i budskap, bilder, uttryck, grafisk känsla, det är en sak som vi gillar här.
Intressant är att den ena vännen hade "stuvat om" sin CV, för att tydliggöra vad han är bäst på. Han identifierade, formulerade om för att få fram exakt det han är bäst på, vilken erfarenhet han haft. Företag ska ju kunna urskilja honom ifrån andra, det kräver några tankar kring vad det är. Den omstuvningen gjorde i vart fall att han nu har fått ett stort antal nya kontakter, vilka vill anlita honom. Istället för att inte ha svårt att dra in jobb i den rådande konkurrensen, står nu företagare på kö och vill ha hans tjänster.

Att göra den lilla förändringen, kan göra den stora skillnaden.

Ha en toppenvecka!

/Carina Gure, projektledare/ägare

carina@guregroup.se